Splash
Bent u reeds eerder op onze website geweest?
Indien u al een eigen tekstontwerp voor een geboortekaartje gemaakt heeft,
staat dit ontwerp voor u opgeslagen op de oude website.
Klik hier om naar deze website te gaan.

Klik hier om naar de geheel nieuwe website te gaan.

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.
geboorte@kunstadelt.nl / Tel. 043 737 00 29

Sluiten

Algemene Voorwaarden


Uitgeverij Kunst Adelt heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden of de inhoud van haar website te wijzigen/aan te passen.
Voor u is steeds de versie van toepassing die gold bij de opgave van uw bestelling.


PRIVACY VAN UW GEGEVENS

De door u ingegeven persoonlijke gegevens zullen alleen gebruikt worden ten behoeve van de aanvraag van uw modelkaartje alsmede voor de bestelling/bedrukking van uw geboortekaartjes of bestelling van andere producten via onze site, ter verificatie van uw mail(s) en betaling(en). Privacy van uw gegevens is gegarandeerd, uw gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.


GRATIS MODEL GEBOORTEKAARTJE OPVRAGEN

U kunt geheel gratis 1 of 2 modelexemplaren van een geboortekaartje bij ons opvragen.
Via onze site kunt u zelf een tekstontwerp voor uw geboortekaartje maken. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen per mail via mailadres geboorte@kunstadelt.nl of op werkdagen tijdens kantooruren van 9.00 – 17.00 uur telefonisch via telefoonnummer +31(0)43 7370029


LEVERINGSTERMIJN

De leveringstermijn van met tekst bedrukte geboortekaartjes is omschreven bij sub 6 Betaling in de pagina Hoe werkt het?. Wij reserveren de kaartjes voor u vanaf het tijdstip waarop uw bestelling bij ons binnenkomt, als uw kindje geboren is zijn de kaartjes dan uit voorraad leverbaar.

Geboortekaartjes zonder tekst en enveloppen zijn altijd uit voorraad leverbaar.
Indien u uw geboortekaartjes met tekst wil laten bedrukken door uw plaatselijke drukkerij dan raden wij u aan de kaartjes ook via uw plaatselijke drukkerij te bestellen.


ANNULERING BESTELLING GEBOORTEKAARTJES

Zolang de geboortekaartjes nog niet met de door u opgegeven tekst bedrukt zijn, kunt u uw bestelling geboortekaartjes zonder kosten annuleren. Normaal gesproken hebt u dan ook nog niets betaald indien u wel betaald zou hebben voor de kaartjes dan storten wij u het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen terug.
Hebt u de enveloppen wel al vooruit laten sturen en zijn deze nog niet beschreven of nog niet van een adressticker en of postzegel voorzien, dan kunt u bij annulering van uw bestelling de enveloppen retourneren naar ons kantooradres:
Uitgeverij Kunst Adelt
Kerkstraat 2
6267 ED  Cadier en Keer

U dient in dit geval de retourzending wel voldoende te frankeren. Let wel op dat u de enveloppen weer in het opgevulde doosje retourneert om beschadiging bij verzending te voorkomen. Nadat wij de enveloppen onbeschadigd terug ontvangen hebben zullen wij het door u vooruitbetaalde bedrag voor de enveloppen terugstorten. De eerder in rekening gebrachte verzendkosten van de enveloppen worden niet teruggestort.


TRANSPORT

Wij besteden de grootst mogelijk zorg aan uw bestelling. Wij sturen de geboortekaartjes aan u toe met DHL. Indien u na de geboorte van uw kindje(s), de definitieve tekst op werkdagen voor 12.00 uur doorgeeft, worden de kaartjes nog dezelfde dag met tekst bedrukt en verzonden. U ontvangt de kaartjes de volgende werkdag ‘s morgens tussen 08.00 en 12.00 uur. Er dient op dit tijdstip wel iemand aanwezig te zijn op het afleveradres om de kaartjes in ontvangst te nemen.

Enveloppen en andere artikelen welke u via onze site bestelt versturen wij met Postnl

Beschadiging van de zending of verlies tijdens het transport is voor onze rekening.


FOUT IN TEKST OP UW GEBOORTEKAARTJES

Wij garanderen dat de door u opgegeven en gecontroleerde definitieve tekst in de kaartjes wordt gedrukt. Mocht na het bedrukken van de kaartjes blijken dat u verkeerde gegevens hebt doorgegeven, dan drukken wij de kaartjes zo spoedig mogelijk opnieuw met een korting van 50% op drukprijs en kaartjes.


TE WEINIG KAARTJES BESTELD

Als uw kindje nog niet geboren is kunt u altijd nog uw bestelde aantal kaartjes wijzigen.
Is uw tekst definitief doorgegeven en de kaartjes zijn reeds door ons bedrukt en verzonden en u wilt nog kaartjes bijbestellen dan dient u het gewenste aantal extra kaartjes als nieuwe bestelling door te geven wij hanteren in dit geval de normaal geldende prijzen.


KLACHTEN

Hebt u onverhoopt klachten omtrent een door ons gedane levering dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk na ontvangst van de goederen, hierover contact met ons op te nemen, liefst per mail via geboorte@kunstadelt.nl. Wij zullen omgaand uw klacht in behandeling nemen.Zwanger! En op zoek naar een origineel geboortekaartje ?

U vindt op onze website allerlei informatie over ons als leverancier van geboortekaartjes en specialist met jarenlange ervaring. Onze merknaam is Baby Factory.
Onze ervaren drukkerij drukt de kaartjes op FSC papiersoorten, dat is papier waarvan de grondstof afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.
U hebt een ruime keuze, wij werken samen met ontwerpers/tekenaars, onze specialiteit zijn exclusieve getekende illustraties, traditionele pentekeningen, Anton Pieck geboortekaartjes, hippe ruitjeskaartjes, kaartjes voor de geboorte van een meisje, jongen, broertjes, zusjes, tweelingen. meerlingen, adoptie.
Vraag via onze site in enkele stappen geheel vrijblijvend een modelkaartje aan met uw eigen tekstontwerp, binnen 3 werkdagen verzenden wij uw proefkaartje.
U kunt ook contact met ons opnemen voor het drukken van uw eigen ontwerp.

Wij wensen u een fijne zwangerschap.